Werkwijze

 

Samen met de opdrachtgever brengen we de huidige en de gewenste situatie in kaart. We stellen samen vast wat de hulpbronnen en belemmeringen binnen en buiten de organisatie zijn.
Daarna gaan we in gesprekken met medewerkers op zoek naar individuele hulpbronnen en belemmeringen. Daarmee hebben we alle ingrediƫnten voor een ontwikkelingsplan in handen. We helpen de organisatie en de medewerkers hun doelen, hulpbronnen belemmeringen en leerpunten te beschrijven. Organisatiebreed en individueel, voor elke werknemer. Het resultaat is een ontwikkelingsprogramma wat gemaakt is door de mensen van de organisatie zelf.
We gaan samen aan de slag en gebruiken daar verschillende werkvormen voor. Korte workshops, teambijeenkomsten waarin we op een interactieve en werkgerelateerde manier te werk gaan. Wat de deelnemers leren wordt zoveel mogelijk direct in de praktijk gebracht. Daar maken we heldere afspraken over. Op die afspraken komen we tijdens de bijeenkomsten terug en zo kunnen we vaststellen hoe de gewenste ontwikkeling vorm krijgt. Humor, creativiteit en zelfsturing zijn onze belangrijkste principes. Zo blijft leren leuk en wordt de autonomie bevorderd.

    Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u extra informatie ontvangen? Laat dan hieronder uw bericht achter. Wij nemen uw bericht zo snel mogelijk in behandeling.


    captcha