Op weg naar meesterschap

 

In onze coachingstrajecten richten we ons op zelfbewustzijn, zelfreflectie, zelfsturing en verbinding.
Zelfbewustzijn, het herkennen van energielekken, is één van de belangrijkste voorwaarden voor het verminderen van energieverlies en het vergroten van veerkracht. Dat doe je door je van je emotionele toestand bewust te worden en te blijven.

Zelfreflectie, is de erkenning van datgene waar je je bewust van wordt. Het vermogen jezelf waar te nemen en te accepteren. Je gedachten, gevoelens, je lichamelijke toestand en je gedrag, en de gevolgen van dat alles voor jezelf, anderen en de wereld.
Alleen dan ben je in staat jezelf te sturen.

Zelfsturing:  het vermogen je zodanig te gedragen dat je steeds meer in overeenstemming leeft met je waarden en doelen. Bewust je eigen gedrag kunnen kiezen.

Verbinding: het vermogen om relaties met anderen aan te gaan, die voor alle betrokken partijen bijdragen aan een mooi leven.

Aan het einde van een coachingstraject schrijft de deelnemer zijn of haar eigen actie-plan. Zo wordt het geleerde geborgd in het dagelijks leven.

    Heeft u een vraag over een van onze diensten of wilt u extra informatie ontvangen? Laat dan hieronder uw bericht achter. Wij nemen uw bericht zo snel mogelijk in behandeling.


    captcha